Leger des Heils zoekt collectanten in Bunschoten

0
19

Van 26 november t/m 2 december gaan vrijwilligers van het Leger des Heils in het hele land langs de deuren om te collecteren. Het Leger zoekt dit jaar weer mensen die een klein beetje van hun vrije tijd willen investeren in hulp aan deze doelgroep door met de collectebus langs de deuren te gaan. In deze onzekere tijd, waarin eenzaamheid en bestaansonzekerheid op de loer liggen, is dat enorm belangrijk. Ook in Bunschoten-Spakenburg zijn collectanten nodig.
Collecteren is belangrijk. De opbrengsten kunnen absoluut niet gemist worden.
De opbrengst is bestemd voor het buurtwerk. De organisatie heeft honderddertig buurthuiskamers. Mensen kunnen er terecht voor een kopje koffie, een spelletje, een maaltijd, een (pastoraal) gesprek, zingevingsvragen of bijvoorbeeld tweedehands kleding. In steeds meer locaties wordt ook schuldhulp en huiswerkbegeleiding geboden.
Doel is om mensen uit een sociaal isolement te halen of dit isolement te voorkomen. Het overgrote deel van de buurthuiskamers is niet gesubsidieerd. Daarom zoekt het Leger des Heils collectanten, ook in Bunschoten. Op www.legerdesheils.nl/word-collectant] www.legerdesheils.nl/wordcollectant lees je meer over de collecte en hoe je je kunt aanmelden.