IJsselmeervogels-HSC’21

0
4

IJsselmeervogels boekte een 3-0 overwinning op laagvlieger HSC’21. Het daarmee de vijfde zege op rij voor de rooien en het blijft daarmee in het spoor van koploper DOVO uit Veenendaal, dat eveneens won.
In de eerste helft had IJsselmeervogels nog wat moeite met de 4-5-1 formatie van de Haaksbergse Sportclub 1921. Het duurde dan ook tot vlak voor rust dat de ploeg van Raymond Bronkhorst de score via Thomas Beekman opende.
Na wat omzettingen in de tweede helft breidde IJsselmeervogels na ruim een uur de score uit. Jeremy Helmer kreeg de bal van Marouane Afaker, kapte zijn directe tegenstander uit en liet doelman Terhalle kansloos in de verre hoek. Vier minuten later viel ook de 3-0; Azzeddine Dkidak lobde raak vanaf zo’n twintig meter.
De rooien kregen nog een aantal kansen op meer, maar het doel werd niet meer gevonden.