IJsselmeervogels-Harkemase Boys

0
21

IJsselmeervogels had zaterdagmiddag een lastige uitwedstrijd te spelen tegen Harkemase Boys. Ze wisten toch te winnen met 0-2. Toen er ongeveer 30 minuten gespeeld was schoot Azzedine Dkidak na een vrije trap de bal in het net.
Na de rust wist de thuisclub twee gevaarlijke situaties te creëren. Jhurrey Margaritha schoot tegen de bovenkant van de lat en enkele minuten later gooiden 3 spelers van IJsselmeervogels zich voor een schot van dezelfde speler. Dit voorkwam een tegendoelpunt. 15 minuten na rust haalde Pim Betzema Thomas Beekman onderuit en kon hij het veld verlaten. Daarna was er nog een rode kaart voor Jhurrey Maraarita en dat betekende dat Harkemase Boys met 9 man speelde. Het bleef ondanks dit gegeven nog lang spannend. Pas in de 88ste minuut kopte Max van Hees de 0-2 binnen en daarmee was de wedstrijd beslist.