Middagje juichen bij de Blauwen

0
6

Spakenburg behaalde in de Tweede Divisie een ruime zege op ADO’20. De naar Heemskerk meegereisde blauw witte supporters konden maar liefst zes maal juichen. Het thuispubliek daarentegen slechts een keer.
Eén van de treffers(1-5) kwam op naam van debuterend spits Delano Gouda, die daarmee een lekkere start bij Spakenburg had. Sam van Huffel opende in minuut 5 de score, waarna Mukhtar Suleiman in de 12e minuut de 0-2 op het scorebord zette. Koen Wesdorp maakte na een kwartier met een prachtige goal de 0-3. Hij zag de Heemskerkse keeper (te) ver voor zijn doel staan en Wesdorp schoot de bal van voor de middellijn over de doelman.
Nog voor de rust maakt Nick Verhagen de 0-4.
Vlak na de thee wist de thuisclub uit een penalty wat terug te doen. Spakenburg pakte de scoredraad na ruim een uur via Gouda weer op, waarna Kilian van MIil met nog dik 20 minuten op de klok de eindstand bepaalde op 1-6.