Derby bleef zonder doelpunten

0
10
IJsselmeervogels

Bij de derby IJsselmeervogels-Eemdijk op de Westmaat in Spakenburg, was het Eemdijk dat druk zette op de rooie ploeg die moeilijk op gang kwam. Het zag er in de achtste minuut zelfs naar uit dat Argjend Selimi 0-1 zou gaan maken, maar doelman Jaimy Schaap wist dat door een mooie redding te voorkomen. Thomas Beekman was daarna degene die bijna de 1-0 maakte, maar aan ‘bijna’ heeft niemand iets.
Het was de hele eerste helft Eemdijk dat de dreiging bracht, maar toch was het Jim Beers die een enorme kans miste doordat hij over schoot.
In de tweede helft kwam IJsselmeervogels wat sterker over. Eemdijk kreeg aanvallend niet veel kansen meer. Jesse Schuurman en daarna Jim Beers waren zelfs heel dichtbij een doelpunt, maar opnieuw lukte het niet.
IJsselmeervogels bleef tot het einde toe proberen om de overwinning te behalen, maar de derby eindigde met de brilstand: 0-0.