De bekerwedstrijd van IJsselmeervogels tegen Sliedrecht is door de KNVB verplaatst naar begin december. Dit in verband met de nieuwe coronamaatregelen, die stelt dat amateurvoetballers de komende vierweken niets mogen ondernemen. Mogen amateurteams dan nog niet mogen spelen, dan worden ze uit het toernooi gehaald door de voetbalbond.
Het toernooi om de KNVB-beker kan ook doorgaan, zo leerde de KNVB bij navraag bij het ministerie van VWS. Aan het bekertoernooi doen ook amateurclubs mee en zij mogen dus de komende weken niet in groepsverband trainen. De wedstrijden waarbij amateurteams zijn betrokken, worden daarom uitgesteld naar begin december. De bekerduels tussen clubs uit het betaalde voetbal zijn eind oktober. FC Utrecht speelt bijvoorbeeld op 27 oktober tegen FC Dordrecht. Uit onze regio zit alleen IJsselmeervogels nog als amateurclub in het toernooi.

De internationale wedstrijden van de Nederlandse clubs in de Champions League en Europa League gaan gewoon door, net als de interlands van Oranje, Jong Oranje en de Oranjevrouwen.