Even geen zin om te koken na een drukke dag of iets te vieren? Dan kun je nu in Amersfoort je favoriete McDonald’s producten makkelijk thuis laten bezorgen. McDelivery brengt  vanaf vandaag ook in Amersfoort Centrum de heerlijke snacks en burgers  aan de voordeur. Via McDelivery kunnen Amersfoorters de iconische burger, klassieke Franse Frietjes of een menu van McDonald’s makkelijk bestellen om er thuis van te genieten.

Restaurant Manager Michael  van den Hazel vertelt enthousiast over de introductie van McDelivery: “We hebben er echt naar uit gekeken om ook onze gasten uit Amersfoort al het lekkers wat wij te bieden hebben thuis te kunnen bezorgen. Want wat is er nou beter dan je favoriete burger op je lievelingsplek: thuis?”

“McDelivery blijft maar groeien”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “Nederlanders hebben de McDonald’s smaak ook thuis helemaal te pakken en laten steeds vaker het spontane geluksmomentje, dat wij ook in onze restaurants bieden, thuisbezorgen. In elke stad waar wij starten met McDelivery zien we direct dat we in een behoefte voorzien. Onze iconische producten doen het vooral goed; de Big Mac en de McChicken worden het meest besteld via McDelivery. We vinden het geweldig dat Amersfoorters nu ook thuis van deze klassiekers en al onze andere producten kunnen gaan genieten!”