Aan het eind van dit jaar start de gemeente Bunschoten met het vervangen van het riool in de Schildersbuurt. Via het online platform schildersbuurt.buurbook.nl heeft een flink aantal buurtbewoners al verschillende ideeën hierover naar voren gebracht. Op maandag 5 juli vindt de derde online bijeenkomst plaats van 19.30 tot 21.00 uur om het eerste schetsontwerp te bespreken.

Woont u in de Schildersbuurt, maar heeft u zich nog niet aangemeld op Buurbook? Onlangs heeft u een brief ontvangen met daarbij een flyer om dit alsnog te regelen. De gemeente hoopt u op 5 juli digitaal te ontmoeten om het schetsontwerp toe te lichten en samen de keuzes te maken voor de definitieve uitwerking. Tijdens de livestream is er ook weer de gelegenheid om vragen te stellen of opmerkingen te plaatsen.

De online presentatie is te volgen via schildersbuurt.buurbook.nl. Bekijk deze via een computer of laptop, zodat u tegelijkertijd ook kunt reageren en stemmen. Houd daarnaast ook uw mobiele telefoon bij de hand om uw voorkeur aan te geven.

Om te reageren, stemmen en mee te doen is een BUURbook-account nodig en moet u ingelogd zijn.