Spakenburg is ook het dorp van een ‘rode’ en een ‘blauwe’ voetbalclub, waar uiterlijk vertoon hand in hand gaat met noeste arbeid. Een woonplaats waar inwoners een nuchtere kijk en een gezonde dosis zelfspothebben. Een aantal van die inwoners wordt gevolgd in deze nieuwe realityserie, die vanaf maandag 18 juli te zien is op SBS6. Ze nemen de kijkers mee in de wereld van kerken, koeien en kapsalons.

We maken kennis met Menno en Jolanda, die samen de zorgboerderij De Veldmuis runnen. Ook dochter Melenie en zoon Rick helpen mee. Ook volgen we dominee Gertjan, die zich inzet voor jongeren, en zijn gezin. Andere hoofdrolspelers zijn bloemist Dirk-Geert en zijn man Jeroen, die elkaar leerden kennen via een religieuze datingsite, en de eeuwig vrolijke Gretia en Jeanette. Zij runnen Kapsalon Double B.

De nieuwe realityserie Boeren, Bijbels en Beauties is vanaf maandag 18 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, Bijbels en Beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl..

Bron: Gids.tv