Wie wordt de ‘Buur van het Jaar’ 2022? Nomineren kan vanaf nu!
Huurders van Het Gooi en Omstreken kunnen weer hun favoriete buurman of -vrouw nomineren voor de Beste Buur van het Jaar Award. Heeft ueen buur die veel voor u of anderen doet? Nomineer hem of haar dan via de website www.gooienom.nl/buurvanhetjaar en maak daarbij kans op een dinerbon t.w.v. 100 euro voor uzelf én uw genomineerde buur.
Wijkbeheerder Helmo kijkt weer uit naar de inschrijvingen van dit jaar. ‘Iedereen heeft belang bij een fijne en goede buurman of buurvrouw. Vooral in deze tijden is het belangrijker dan ooit om verbonden te zijn met je buurt en je buren. Deze verkiezing is dan ook een mooi moment om je buurman of -vrouw eens goed in het zonnetje te zetten en te bedanken voor zijn of haar hulp de afgelopen tijd.’
Sinds 2019 reikt de woningcorporatie de award uit. Vorig jaar won bewoonster Karin uit Blaricum de award voor haar inzet voor haar buurvrouw Yvonne en de rest van de buurt. Anki en Meindert gingen haar in 2019 en 2020 voor als titelhouders van de award.
Tijdens de aankomende burendag op zaterdag 24 september 2022 wordt bekend gemaakt wie de opvolger wordt. Dan wordt de winnaar van dit jaar bekendgemaakt en de award en prijs overhandigd. Huurders van Het Gooi en Omstreken hebben nog tot en met 5 september de tijd om hun nominatie door te geven via www.gooienom.nl/buurvanhetjaar.